DanaWeb er Danmarks største webbureau med flere end 10.000 tilfredse kunder.​

Danaweb som arbejdsplads​

DanaWeb blev etableret i 2003 og beskæftiger i dag omkring 150 medarbejdere. DanaWebs hovedkontor ligger i Herlev, hvor administration og produktion af hjemmesider er samlet. Herudover har vi salgsafdelinger i Aalborg, Aarhus og Odense.

Når du bliver en af os

Når du starter i DanaWeb, introduceres du til alle medarbejdere, så du hurtigt lærer os at kende. Derudover udleveres vores personalehåndbog, hvor du kan læse alt om DanaWebs værdier og holdninger.

Balance mellem arbejdsliv og fritid

Vi ønsker tilfredse medarbejdere, da vi mener at trivsel og produktivitet er to sider af samme sag.

Derfor er vores mål at skabe attraktive arbejdsforhold gennem fokus på et godt socialt arbejdsmiljø. På hovedkontoret i Herlev har vi derfor oprettet et legerum med bordfodbold, Nintendo Wii og et lounge-område, så medarbejdere kan hygge sig i pauserne.

Vi opfordrer desuden medarbejdere til at holde sig til en 37 timers arbejdsuge, så de har mulighed for at dyrke deres forskellige fritidsinteresser og derved får nemmere ved at forene privat- og arbejdsliv.​

​Sociale arrangementer

Vi afholder den årlige DanaSommerCup, som er et socialt arrangement, der byder på alternative udfordringer i den danske natur.

MU-samtaler

I DanaWeb afholdes en årlig medarbejdersamtale, der har til formål at sætte mål for din karriere, hvor du sammen med din nærmeste leder kortlægger dine stærke sider og dine behov for ekstra sparring og udvikling.

Få et indblik i DanaWebs historie og ledelse – se videoerne herunder​

​DanaWeb A/S

CVR: 29 41 48 15

Metalbuen 66

2750 Ballerup

​Tlf.: 55 55 55 55

E-mail: info@danaweb.dk