DanaWeb er Danmarks største webbureau med flere end 10.000 tilfredse kunder.​

Gør karriere som salgskonsulent

DanaWeb opererer i et konkurrencepræget marked, og som salgskonsulent hos DanaWeb skal du være resultatorienteret og have det godt med at have ambitiøse, men realistiske salgsmål.

Ved at gøre karriere som salgskonsulent i DanaWeb kan du gøre en stor forskel for mange virksomheder ved at tilbyde webløsninger, der kan optimere deres forretning og skabe værdi.

Som salgskonsulent er det din fornemmeste opgave, at sætte dig ind i kundernes individuelle behov og tilbyde vores brede sortiment af it-løsninger. Som salgskonsulent er du samtidig kundernes rådgiver, der gør sit bedste for at skabe værdi, så kunder oplever, at de ikke kan leve uden din løsning.

Introduktionsforløb

​Som salgskonsulent i DanaWeb giver vi dig de nødvendige salgsværktøjer til at udnytte dit salgstalent og nå dine personlige mål. Du gennemgår derfor et introduktionsforløb, der sikrer dig personlig gennemslagskraft, så kunderne oplever dig som ekspert og professionel rådgiver.


Du bliver introduceret til medarbejderne i DanaWebs øvrige afdelinger og får udleveret en personalehåndbog, hvor du kan læse om DanaWebs holdninger og værdier.

Vores introduktionsforløb indeholder:

  • Produkttræning

  • Træning i salgsteknik

  • Kundebesøg

  • Oplæring i DanaWebs interne systemer

Du vil under introduktionsforløbet være på ”lyt” hos dine kolleger, så du får et indblik i salgskonsulents typiske udfordringer. Du vil under introduktionsforløbet også deltage på kundemøder, så du hurtig får et indblik i, hvordan du taler forretning med kunderne og identificerer deres behov.​

Kompetenceudvikling

DanaWeb ønsker at udbygge sin position som Danmarks største udbyder af hjemmesider til dansk erhvervsliv. Det betyder, at vi løbende skal forbedre os for at blive bedre til at omsætte viden og færdigheder til konkrete handlinger på jobbet. Derfor er det vigtigt for os, at vores medarbejdere løbende udvikler sig fagligt og personligt både i hverdagen og gennem salgstræning.

Vi har en tradition for at udvikle vores egne ledere. Det betyder, at du har mulighed for at udvikle dit salgstalent hos DanaWeb og få erfaring med forskellige kompetenceområder.

VidensdelingDanaWeb har gennem de seneste år udviklet mange ”supersælgere”. For at lære af hinanden og lære hinanden at kende, besøger salgskonsulenterne med jævnlige mellemrum de lokale salgsafdelinger for at udveksle erfaringer. Det medvirker, at man ser udfordringer med friske øjne og får ideer til nye salgsteknikker.

Coaching som sælger modtager du personlig coaching. Salgsafdelingerne får jævnligt besøg af vores coach, hvor du får kvalificeret sparring og rig mulighed for at afprøve forskellige salgsteknikker.

Har du de kompetencer, vi efterspørger?

  • Du er resultatorienteret og har det godt med at have ambitiøse, men realistiske salgsmål.
  • Du kan motivere dig selv, arbejde struktureret og har et godt drive. Det er vigtigt, at du kan formulere dig klart og tydeligt og samtidig være god til at lytte og sætte dig i kundens sted.
  • Du har det godt med at være en del af et team, hvor du hjælper dine kolleger med at nå deres mål.
  • Du er socialt anlagt og arbejder bedst i et uformelt arbejdsmiljø med frihed under ansvar.

Som salgskonsulent bliver du vores ansigt over for kunderne. Derfor er det vigtigt, at du er præsentabel, så du gør et godt indtryk på vores kunder.

​DanaWeb A/S

CVR: 29 41 48 15

Metalbuen 66

2750 Ballerup

​Tlf.: 55 55 55 55

E-mail: info@danaweb.dk